banner-01
banner-02
banner-03

NAHA MILIH KAMI?

Dukungan solusi propésional, dukungan promosi mérek, dukungan desain inovatif.

USB-C-pd-cable

USB KABEL

USB C PD KABEL

Ngecas Gancang Tipe C ka C94 Konektor Kilat PD kabel usb pikeun telepon sélulér iPhone 12

PD 3.0 Charger

CHARGER TELEPON

PD 3.0 Carjer

Carger PD 3.0 ngahijikeun kaunggulan protokol ngecas gancang, kalayan modeu tegangan sareng modél ayeuna ageung.

TENTANG KAMI

Guangzhou Wusen Electronic Technology Co., Ltd.

BWOO lahir di Hong Kong di 2003. Dumasar kana lapangan digital 3C, urang parantos ampir 20 taun présipitasi sareng akumulasi industri. Dina 2008, BWOO kéngingkeun sertifikasi MFI sareng janten mérek otorisasi pikeun iPhone sareng aksésoris telepon sélulér anu utama. BWOO nyaéta perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun produksi sareng pamasaran. Taat kana pituduh anu dipimpin ku élmu sareng téknologi, sareng inovasi langsing, BWOO parantos netepkeun sistem pangendali kualitas produk anu ketat sareng lengkep, anu parantos ngalirkeun sértipikasi sistem ISO-9001 panganyarna.

KATEGORI PRODUK

17+ taun fokus kana manufaktur langsing, kualitas alus teuing.